2015. március 31., kedd

Szabad vagy?

Nincsen azért immár semmi kárhoztatásuk azoknak, akik Krisztus Jézusban vannak, kik nem test szerint járnak, hanem Lélek szerint.
(Róma 8,1)
 
Amikor a bíróság egy bűnöző fölött ítéletet mond,megtörténhet ,hogy a vádlottat bizonyítékok hiányában föl kell mentenie.Ez azonban nem azt jelenti ,hogy a vádlottat minden gyanú alól tisztázták,csupán a bizonyítékok vagy a tanúvallomások nem elégségesek ahhoz,hogy kimondják az ítéletet.De lehet ,hogy maga a fölmentett vádlott ettől egyenesen boldogtalannak érzi magát.Ha valóban elkövetett valami büntetendő cselekményt ,akkor lehet ,hogy állandó félelemben él,hogy a tények állása az ő hátrányára megváltozik ,és kiderül az igazság.
Isten ítélőszéke előtt voltaképpen valamennyiünknek rettegnünk kellene attól,hogy a magasságos örök kárhozatra ítél minket.Ugyan ki állíthatja ,hogy Isten igényeinek mindig megfelelt,még ha a környezete jó embernek tartja is?Isten ígéje azt mondja "Nincsen ,aki jót tegyen csak egy sem "(Róma 3,12)Hiszen az a kérdés ,hogy Isten hogyan ítél az emberek fölött,nem az ,hogy mi  mit gondolunk magunkról.Tehát nem marad más számunkra,mint a kárhozat,az örök távollét istentől?
Nem!Istennél készen van a kiút számodra ,számomra és mindenki számára ,aki kész hozzá térni,és ezt a kiutat úgy hívják ,hogy Jézus Krisztus.Aki Őt elfogadja Üdvözítőjéül és megváltójául,annak többé nem kell félnie az örök kárhozattól.Krisztus elszenvedte Istennek az emberek igazságtalansága fölött érzett haragját,és az abból fakadó büntetését,hogy az ember békességre juthasson Istennel.
Akarod-e minden félelmedet és nyomorúságodat a megváltó Jézushoz hozni,és bűneid terhét letenni nála? Ma még lehetséges! ne halogasd !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Utolsó napi szombattartók.Avagy akiken Isten pecsétje található.

  Az ószövetségi próféciák világossá teszik, hogy az emberi történelem utolsó napjaiban azok, akik hűek Istenhez, a hetedik nap megfigyelői ...