2015. március 13., péntek

Isten figyel ne feledd

Arcuk tekintete tesz ellenök bizonyságot, bűneikkel Sodoma módjára kérkednek, nemhogy eltitkolnák; jaj lelköknek! mert magok szereztek magoknak gonoszt.(Ézsaiás 3 ,10)



Akinek gyakorlott a szeme .az sokat kiolvashat egy ember arckifejezéséből.Ha valaki hosszabb időn át bűnös életet él ,annak nyomai visszatükröződnek arcvonásain,már ebben az életben adózik érte testileg.De ha valaki nemcsak elköveti a bűnt hanem ,nyíltan beszél gaztetteiről,"nincsen abban semmi rossz"-ahogy manapság szokták mondani, -az Isten szemében annál nagyobb büntetést érdemel.
A Sodoma és Gomora fölötti ítélettel Isten komoly példát mutatott .Senki se csalja meg önmagát azzal,hogy Isten nem vesz tudomást mindarról ,ami itt a földön történik ,amit az emberek tesznek és mondanak.Ő tudja ,látja,hallja,és följegyzi mindazt amit az emberek a földön tesznek vagy épp elmulasztanak,sőt még gondolataikat is ismeri.Nagyon komoly Ige ez "Jaj nekik,mert maguknak okozták a bajt "Ez annak idején is és ma is félreérthetetlen intés minden ember számára.
Isten meghirdetett haragja elől az ember ma még megmenekülhet,ha bűneit rendezi.Azaz bűnbánattal és alázattal megvallja Isten előtt ,és hitben elfogadja az Úr Jézust ,és az Ő golgotai kereszten végzett váltság művét .
Senki se halogassa megtérését Istenhez,mert lehet ,hogy holnap már örökké elkésett!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Utolsó napi szombattartók.Avagy akiken Isten pecsétje található.

  Az ószövetségi próféciák világossá teszik, hogy az emberi történelem utolsó napjaiban azok, akik hűek Istenhez, a hetedik nap megfigyelői ...