2015. március 25., szerda

Dicsérd az Urta én lelkem !


Hiszen a te kegyelmed jobb az életnél: az én ajakim hadd dicsérjenek téged.
Áldanálak ezért életem fogytáig; a te nevedben emelném fel kezeimet.(Zsoltár 63,4-5)

 

 

Az mindenesetre csodálatos lenne,ha szívünk mindig Isten dicséretére volnának hangolva!De természetünkből fajadóan képtelenek vagyunk arra ,hogy ajkunk Istent dicsőítse.Ehhez döntő változásnak kell történnie életünkben.Csak akkor tudjuk istent dicsőíteni ,ha megismerjük Őt,ha már nem nyomaszt a bűn súlya,és szabadon és örömmel nézhetünk Isten felé,mivel Ő megbocsátott nekünk.Ez lehetséges.

Egy kórteremben csupa fiatal férfi feküdt.A légkör nem volt jó elégedetlenség ,személyeskedés,rossz viccek mérgezték.Egészen addig amíg egy napon beszállítottak egy diákot súlyos gerinc sérüléssel.Valamennyi jelenlevő nagy csodálkozására az éjjeliszekrényére egy kis lapot tett ezzel a szöveggel "Megparancsoltam neked légy erős és bátor"(Józsué 1,9)Most fordult elő először ,hogy amikor bejött a nővér nem hallott kétértelmű megjegyzéseket.Az ebédet mindenki ellentmondás nélkül megette.

Az orvos elmagyarázta a betegnek és a szüleinek ,hogy a műtét elkerülhetetlen,de afelől sem hagyott kétséget ,hogy az adott helyzetben ez nagyon kockázatos.Ők hitben elfogadták isten akaratát és útjait.

A diákot a műtőasztalra tették .Mielőtt megkezdték a altatást örvendező hittel tett bizonyságot mindenki előtt,aki ott volt."Nos ,én tudom ezt és örülök és dicsérem Isten irgalmát"!Nem ébredt többé fel a narkózisból.Ezzel a dicsérettel az ajkán ment haza az ő Urához.


 


 


 


 

 










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Utolsó napi szombattartók.Avagy akiken Isten pecsétje található.

  Az ószövetségi próféciák világossá teszik, hogy az emberi történelem utolsó napjaiban azok, akik hűek Istenhez, a hetedik nap megfigyelői ...