2015. március 4., szerda

Az egész családért imádkozni.

Semmi felől ne aggódjatok, hanem imádságotokban és könyörgéstekben minden alkalommal hálaadással tárjátok fel kívánságaitokat az Isten előtt.
És az Istennek békessége, mely minden értelmet felül halad, meg fogja őrizni szíveiteket és gondolataitokat a Krisztus Jézusban.
(Filippi 4,6-7 )

 
 
 
Egy édesanya , aki keresztény nevelésben részesült ,megtartotta azt a szokását ,hogy kisfiával minden este elmondott egy imádságot :"Úr Jézus áldd meg papát ,áldd meg mamát ,és add,hogy kedves gyermek legyek!"
Egy este imádság után  ránézett a kicsi az édesanyjára: "és te,imádkozol te is? ""Igen néha "és papa? ""nem tudom"de alig hiszem""Ó mondta a gyermek -,egy ilyen kis fiúnak ,mint én ,nem imádkozhat az egész családért.Nektek is segítenetek kell!"
Az egyszerű gyermeki szavak megérintették az anya szívét.Attól kezdve ő is újra imádkozott és később lejutottak oda hogy a férje vette át ezt a faladatot.
Azt mondják,hogy az ima a lélek lélegzetvétele.Állandókapcsolat a mennyel,ahol a keresztény igazi életforrása van.A tartalma éppen olyan sokrétű,mint a mi szükségleteink.Formája lehet magasztalás,hálaadás ,néha segélykiáltás,vagy kitartó könyörgés.Imádkozzunk,amikor egyedül vagyunk,imádkozzunk családunk körében,vagy hittestvéreinkkel együtt!
Isten értékeli imádságainkat ,amivel azok a belé vetett bizalmunk bizonyítékai .Ő hallja őket,és az Ő bölcsessége szerint és a maga idejében teljesíti a kéréseinket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Utolsó napi szombattartók.Avagy akiken Isten pecsétje található.

  Az ószövetségi próféciák világossá teszik, hogy az emberi történelem utolsó napjaiban azok, akik hűek Istenhez, a hetedik nap megfigyelői ...