2015. május 20., szerda

Ki kezében van a helyes válasz?

És ha ezt mondják tinéktek: Tudakozzatok a halottidézőktől és a jövendőmondóktól, akik sipognak és suttognak: hát nem Istenétől tudakozik-é a nép? az élőkért a holtaktól kell-é tudakozni?
(Ézsaiás 8,19)
Isten újszövetségi népe,Izrael oda jutott,hogy felszólították:forduljon halottidézőkhöz és a jövendőmondókhoz.Pedig akkor az emberek még ismerték Istenüket  ,ellentétben a mi kortársainkkal.  Figyelemere méltó az,hogy a nagy bőség ,vagy nagy szükség ,idején a jövendőmondás és egyéb okkult praktikák a világukat élik..A médiumokban a televízióban a képes magazinokban sz újságokban naponta láthatjuk ezt.Teremtett égitesteknek olyan hatalmat tulajdonítanak ,ami egyedül a Teremtőé.Ez végzetes tévedés ,és nem marad következmények nélkülaz emberek és a nép életében sem.
Ugyanilyen értelmetlen és veszedelmes az élőkről a holtakat megkérdezni.Mintha ők odaátról még szólhatnának.A Biblia sokkal inkább azt mondja,"börtönben"azaz Isten őrizetében vannak"alszanak". Így elvétetett tőlük az a lehetőség ,hogy az élőkre bármilyen hatásuk legyen.Ha valaki mégis azt állítja ,hogy halottak nevében beszél,az egyszerűen csaló,vagy pedig Sátánnal kötött szövetséget.Megkérdezhetjük-e Istent még ma is? A Biblia egyértelműen IGENT mond erre.Ez tág lehetőségeket nyit meg előttünk.Emberi létünk legfontosabb kérdéseire Isten az Ő Ígéjében válaszol.KI vagyok én? Milyen az én jövőm,és milyen a világjövője? Ezekre a bizonyára legfontosabb kérdésekre feleletet találsz ,ha a Bibliát olvasod nyílt szívvel .KEZDJ HOZZÁ MÉG MA!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Utolsó napi szombattartók.Avagy akiken Isten pecsétje található.

  Az ószövetségi próféciák világossá teszik, hogy az emberi történelem utolsó napjaiban azok, akik hűek Istenhez, a hetedik nap megfigyelői ...