2015. május 9., szombat

Az igazi vallás bizonyítéka,avagy embert vagy Istent követed?

És nincsen senkiben másban idvesség: mert nem is adatott emberek között az ég alatt más név, mely által kellene nékünk megtartatnunk.
(Apcsel : 4,12)
 
Egy német folyóirat nemrég hírül adta,hogy a buddhizmus "divatos vallássá vált"Németországban.Ismert színészek újságírók is csatlakoztak hozzá.De a hírekben valójában az az érdekes amivel indokolják? a kereszténység elvesztette a hitelét ,az ateizmus nem tölti be a lélek ürességét,és az ezoterikus vallások kínálatának sokfélesége elbizonytalanít". A buddhizmus viszont rokonszenves ,mert semmiféle háborút nem vívtak a nevében,és jól elboldogul Isten nélkül is.
Biztosan nagyon megszégyenítő ,hogy a kereszténység ,úgy,ahogyan ma megjelenik,elvesztette vonzerejét.De nem az-e ennek a legfőbb oka ,hogy Isten mentő üzenetét felhígították? Ott ,ahol ma is tisztán hirdetik az evangéliumot ,ott még mindig van vonzereje az emberek számára.Nem is azon múlik ,hogy nekem vagy neked rokonszenves-e egy vallás.Egyetlen dolog számít ? ez az igazság? 
A Bibliában megtaláljuk Jézus Krisztus szavait,aki ezt mondta "Én vagyok az igazság"!(János 14,6)
Senki ne csapja be magát : aki ebben az életben -amint ezt a buddhizmusról mondják-meg akar lenni Isten nélkül,annak tisztában kell lennie a kockázattal ,amelyet vállal : majd halála után is isten nélkül kell lennie.Mármost ,ha mégis van isten ,amint a Biblia tanítja akkor azoknak a jövőjéről is Ő dönt ,akik most tagadják Őt.Aki ezt a kockázatot vállalja az az örök kárhozatot biztosítja magának.Ne higgy a csalásoknak? Ne kockáztasd az örök üdvösségedet!
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Utolsó napi szombattartók.Avagy akiken Isten pecsétje található.

  Az ószövetségi próféciák világossá teszik, hogy az emberi történelem utolsó napjaiban azok, akik hűek Istenhez, a hetedik nap megfigyelői ...