2015. február 1., vasárnap

Miért?


Isten......most azt hirdeti az embereknek,hogy mindenki mindenütt térjen meg.Azért rendelt egy napot,amelyen ítéletet mond majd az egész földkerekség fölött egy férfi által,akit erre kiválasztott.akiről bizonyságot adott mindenkii előtt azáltal,hogy feltámasztotta a halálból.Apcsel 17 30-31 



Tornádó Balnglades fölött, 100000 halott! Ilyen események kapcsán újra és újra halljuk a kérdést "Hogyan engedhet meg egy jóságos Isten ilyen tragédiákat? " Az ember legszívesebben Istent vádolná minden szerencsétlenségért,amely az emberiséget megrázza.Még magukat ateistáknak nevező emberek is hamar készek arra ,hogy Őt tartsák bűnösnek,akinek a létezését egyébként tagadják.
Isten azonban az ilyen katasztrófák által az emberi élet mulandóságát akarja meg mutatni nekünk és azt,hogy milyen ngy szükségünk van arra ,hogy készen legyünk a Ővele való találkozásra.De Ő mielőtt ítél ,figyelmeztet.Ő az egész világon hírdettei az evangéliumot Ő azt akarja ,hogy az ember fölismerje a földi dolgok törékenységét ,és az örökkévaló dolgokkal törődjék.Sokszor szükségünk van arra,hogy felrázzanak ,hogy meghalljuk Isten hangját.A balesetek ,amelyek némelyeket érnek ,intések mindenki számára,Az emberi testben is figyelmeztető jelzés ,a fájdalom,meg mentheti egy beteg életét ,mert arra kényszeríti ,hogy orvoshoz forduljon .
Isten megtérésre hív ,és felkínálja az Ő kegyelmét .Akármilyen módon szól is,nem volna szabad figyelmen kívül hagynunk!Amíg Krisztus vissza nem tér ,hogy ítéljen addig mindenkinek kínálja Isten az Ő kegyelmét .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Utolsó napi szombattartók.Avagy akiken Isten pecsétje található.

  Az ószövetségi próféciák világossá teszik, hogy az emberi történelem utolsó napjaiban azok, akik hűek Istenhez, a hetedik nap megfigyelői ...