2015. február 28., szombat

Le az álarcal!

És nincsen oly teremtmény, amely nyilvánvaló nem volna előtte, sőt mindenek meztelenek és leplezetlenek annak szemei előtt, akiről mi beszélünk.
 
 Rocky időtőltésből-a munkatáborban hosszúak a napok-tetováltatta az arcát,és azután az egész testét is.Ezzel akarta a személyiségét elváltoztatni,és a többieket megrémíteni.Álarca mögött azonban valójában magányos és kétségbe esett volt.Egyik városból a másikba ment ,egyik bandától a másikhoz csapódott,de sehol sem talált igazi barátságra.A tetoválás mindig csak egy pillanatra keltette föl föl iránta az emberek érdeklődését.Amikor aztán sok idő múltán találkozott Jézus Krisztussal,teljesen megváltozott.Ha a bőre a régi maradt is,belülről egészen más emberré lett.Mindenkinek beszélt Megmentőjéről ,aki megkereste őt aki megszabadította őt a félelmétől,és a magányosságától,aki le tudta leplezni és le tudta fegyverezni őt ,és aki látta ,hogy milyen nagy szüksége van megváltóra.
Rocky egyszer azt mondta: "Ebben az életben sokszor kell álarcot hordanunk.De isten keresztüllát ezeken az álarcokon .Ahhoz,hogy vele beszéljünk semmiféle álarcra nincs szükség".
Mindegy ,hogy vidám ,tiszteletreméltó,a cinikus vagy vallásos álarcot tesszük-e  fel? ezer lehetőség van arra,hogy elrejtőzzünk!Talán te is olyannak mutatod magad mások előtt,ami nem felel meg a valóságnak-csinos vidám,fiatal lánynak ,pedig szomorú vagy.Vagy magabiztos fiatal embernek ,pedig gátlásaid vannak .Isten előtt vesd le az álarcot!Isten ismeri az igazi arcodat,és Ő szeret téged,mert odaadta érted az Ő Fiát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Utolsó napi szombattartók.Avagy akiken Isten pecsétje található.

  Az ószövetségi próféciák világossá teszik, hogy az emberi történelem utolsó napjaiban azok, akik hűek Istenhez, a hetedik nap megfigyelői ...