2015. február 15., vasárnap

Eltöröltem álnokságaidat, mint felleget, és mint felhőt bűneidet; térj én hozzám, mert megváltottalak.
Ézsaiás 44,22




Megfigyelted már,hogyan fújja el a szél a viharfelhőket,és hogyan tűnik elő a kék ég és a napfény ott,ahol előzőleg csak nyomasztó sötétség volt?Kívánod-e ,hogy ez e te életedben is megtörténjék? Isten azt mondja ez megtörténhet! "Eltöröltem ,hűtlenségedet,mint a felleget,vétkeidet mint a felhőt".
Ha őszinték vagyunk,el kell ismernünk ,hogy a bűn sötétséget hozott az életünkbe .A Biblia megmondja ,hogy mekkora kárt okoznak nekünk a bűneink,"A bűn zsoldja a halál". Bűneinkért halált érdemlünk.De Isten felkínálja nekünk ,hogy eltörli bűneinket ,és nekünk adja "Isten kegyelmi 
ajándékát,az örök életet".(Róma 6,23)
Hogyan teszi ezt? A Fiát adta kereszt a mi bűneinkért,"Isten abban mutatta meg rajtunk szeretetét ,hogy Krisztus már akkor meghalt értünk amikor még bűnösök voltunk".(Róma 5,8) Krisztus a vérét adta,amely egyedül tudja minden bűnünket eltörölni:"Jézusnak ,az Ő fiának vére megtisztít minket minden bűntől"(1János 1,7)
Nem akarod-e te is,hogy Isten Jézus vérének ereje által eltörölje minden bűnödet,s így felhőtlen örökké valóságot tölthess nála?
Ő megfogja ezt tenni ha megvallod neki bűneidet"Ha megvalljuk bűneinket,hű és igaz Ő : megbocsájtja bűneinket ,és megtisztít minket minden gonoszságtól"81János 1,9)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Utolsó napi szombattartók.Avagy akiken Isten pecsétje található.

  Az ószövetségi próféciák világossá teszik, hogy az emberi történelem utolsó napjaiban azok, akik hűek Istenhez, a hetedik nap megfigyelői ...