2015. február 18., szerda

E három megfoghatatlan előttem, és e négy dolgot nem tudom:A keselyűnek útját az égben, a kígyónak útját a kősziklán, a hajónak nyomát a mély tengerben, és a férfiúnak útját a leányzóval.
 
 
Egy nagy óceánjárón egy utasnak az átkelés alatt alkalma nyílt beszélgetni a kapitánnyal.Beszélgettek az iránytűről és a tengeri térképekről,és a többi műszerről ,amelyek segítségével a kellő irányba lehet tartani  egy hajót a nyílt tengeren.A kapitány azt is elmondta,hogy a hajó tájékozódásához szükséges műszerek alapelveikben évszázadok óta változatlanok. 
Ekkor az utas  csöndesen az asztalra tett egy könyvet.A kapitány kérdően pillantott rá:"Szabadna megtudnom ,hogy milyen könyv ez"?"Ez az én tengeri térképem .és az én iránytűm",hangzott a felelet.Hogyan értsem ezt? Hiszen mi ,emberek valamennyien egy nagy átkelésen veszünk részt,és ahhoz is ,hogy el ne hibázzuk az életcélunkat.Ha ön nem választja Isten Igéjét élete iránymutatójául,akkor minden ügyességellenére sem talál el az öröélet kikötőbe,a mennybe ,és az élte vég pusztulás lesz.
Az utas még hozzá fűzte,ez a könyv régebbi mint a tenger hajózás ,és túl fogja élni a legmodernebb technikai eszközöket is.(Az Úr igéje örökre meg marad  Ézsaiás 40,8)
Ez mutatja mindenkinek az üdvösséghez vezető utat ,amelyet senki sem találhat meg és ismerhet föl magától.Ebben Isten szól az Ő bölcsességének mérhetetlen mélységeiből.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Utolsó napi szombattartók.Avagy akiken Isten pecsétje található.

  Az ószövetségi próféciák világossá teszik, hogy az emberi történelem utolsó napjaiban azok, akik hűek Istenhez, a hetedik nap megfigyelői ...