2015. február 28., szombat

Hazugság

Mert mindaz, ami a világban van, a test kívánsága, és a szemek kívánsága, és az élet kérkedése nem az Atyától van, hanem a világból.
És a világ elmúlik, és annak kívánsága is; de aki az Isten akaratát cselekszi, megmarad örökké.

 

 

  • Hazugság,ha valaki azt állítja ,hogy mivel Isten maga adta nekünk a szenvedélyeket,ezért nem tilthatja meg ,hogy ezeket kiéljük-ez igazságtalanság lenne részéről.-Vagy amikor azt tanítják,hogy mindaddig ,amíg ezzel másoknak nem ártunk ,mindent megtehetünk a nélkül,hogy azt bűnnek kellene neveznünk. -Egy kétes értékű gyönyörűségnek nincsenek következményei,ha nem ártünk vele az egészségünknek._ha szennyes fantáziavilágban éli is ki magát valaki,azért alapjában véve még jó ember lehet.
  • Mindezek az állítások hazugságok maradnak,bármennyire is terjeszti őket az irodalom ,a film ,a rádió, a televízió,a videó.Aki elhiszi ezeket ,annak viselnie kell ennek a súlyos következményeit.A belső nyugtalanság és a kétségbeesés ezeknek csak egy része.mert a végén jön majd Isten ítélete,és Ő örök büntetése a gonosz tettekért.
  • Isten jó sorsot szánt az embernek,mégpedig tartalmas életet az Ő közelében,és olyan örörmöt ,amellyel együttvéve sem ér föl az összes állítólagos"gyögyörűség".Mai igénk világossá teszi.1 A kívánságok(bűnös vágyak) nem Őtőle származnak ,akármilyen szép köntösben jelentkeznek is.
  • 2Az öröm ,amit ezek okoznak átmeneti.A következményeik azonban örökkévalóak.Egy költő írja:"A mámor rövid ,a megbánás hosszú".Akikívánságainak enged,az a rabjukká válik.
  • De van ki út !Ebben a naptárban újra és újra erre mutatunk rá.Jó ha elolvasod a többi lapot is !
  • Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése

    Utolsó napi szombattartók.Avagy akiken Isten pecsétje található.

      Az ószövetségi próféciák világossá teszik, hogy az emberi történelem utolsó napjaiban azok, akik hűek Istenhez, a hetedik nap megfigyelői ...