2012. szeptember 1., szombat

Íme ,eljön a felhőkön (az Úr),és meglátja minden szem,azok is akik átalszegezték,és siratja Őt a Föld minden nemzetsége.Jel.1,7


Majdnem 2000 éve annak ,hogy Krisztus , a világ üdvözítője,meghalt a kereszten a bűnösökért,és hogy azóta az üdv üzenet országról országra hirdettetik.De vajon Ézsaiás prófétával együtt nekünk is azt kell kérdeznünk:" Ki hitt a mi  beszédünknek"(Ézsai.53,1)
Talán már mi magunk is elkövettünk mindent ,hogy tévelygő embereket elvezessünk az élet útjára.Milyen kevesen hittek nekünk,néhányan fölényesen mosolyogtak,mások kifejezetten ellenségesnek mutatkoztak.
De van az embereknek egy egészen sajátos csoportja,a világ bölcsei,akik meg vannak győződve arról,hogy a Golgotáról származó üdvösség hirdetése mindenestől bolondság és képzelgés.Ezeket a bölcseket nem tudjuk csodálni ,de csodálnunk kell az Úr jóságát,hogy az emberek minden gonoszságára,lagymatagságára és gőgjére újra és újra olyan végtelen türelemmel válaszol.Miközben azonban nem felejtkezik meg méltóságáról.mert eljön az a nap ,amikor minden embernek,az Úr összes büszke ellenségének is ,be kell látnia,hogy mégis Ő az aki előtt mindenkinek meg kell hajolnia.Ő a Kezdet és a Vég,az Első és az Utolsó.
Hogyan viszonyolunk mi ehhez,a már majdnem két évezred óta hirdetett Jézus Krisztushoz? Boldog maki fölismerte,hogy Ő az emberek egyedüli ,isteni Üdvözítője,és befogadta Őt.
http://www.youtube.com/watch?v=IDFkT6pXUGk&feature=player_embedded#!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Utolsó napi szombattartók.Avagy akiken Isten pecsétje található.

  Az ószövetségi próféciák világossá teszik, hogy az emberi történelem utolsó napjaiban azok, akik hűek Istenhez, a hetedik nap megfigyelői ...