2012. augusztus 31., péntek

Készülj istened elé!Ámósz 4,12


Tudod-e,ki ez az Isten,akivel találkoznod kell?Ő a teremtő Isten,aki az egész világmindenséget teremtette-a csillagok milliárdjait,amelyek a megszámlálhatatlan naprendszerekben róják pályájukat,amelyeknek távolságát fényévekben kell kifejeznünk.El tudjuk képzelni ezeket a méreteket?A fénynek ,amely egy másodperc alatt háromszázezer kilométert tesz meg,évmilliókra van sokszor szüksége ilyen távolságok megtételéhez!Milyen végtelen nagynak kell lennie Istennek ,akinek a műve mind ez!
Isten azonban nem úgy teremtette a mennyet és a földet,amely magától működik,és amellyel Ő többet nem törődik.Nem,a Zsidók 1.2-3-ban olvassuk ,hogy az Úr Jézus Krisztus ?isten Fia az,"aki által a világot teremtette","aki hatalma szavával hordozza a mindenséget".Minden pillanatban Tőle függ minden,és közülünk is mindenki ,te is én is.
Ez a nagy Isten ,aki teremtés által megmutatta a mindenhatóságát,mindent tudó is.Ő ismer minket kersztül-kasul,minden gondolatunkat,minden ki nem mondott szavunkat.Semmi sincs elrejtve előtte.
Fia Jézus Krisztus személyében ez a nagy Isten eljött saját teremtésébe,és emberré lett.Miért? AZÉRT ,HOGY BŰNÖS EMBEREKET MENTSEN MEG TÉGED IS.Jézus az elveszett bűnösökért halt meg.Most kéreti isten az embereket ,hogy békéljenek meg vele azáltal,hogy belátják bűnös voltukat,elfogadják a kegyelmi ajánlatát,és elhagyják a bűnös életüket.-EL TUDOD ŐSZINTÉN MONDANI:" IGEN ISTEN FIA SZERETETT ENGEM,ÉS ÖNMAGÁT ADTA ÉRTEM!"

LÁTJÁTOK MILY PARÁNYIAK VAGYUNK A MINDENSÉGBEN ÉS MÉGIS A LEGDRÁGÁBB KINCS ISTENÜNK SZÁMÁRA,CSAK FOGADD EL EZT A SZERETETET ÉS AKKOR EGYÜTT LEHETSZ ISTENEDDEL EBBEN A HATALMAS TEREMTETT VILÁGBAN.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Utolsó napi szombattartók.Avagy akiken Isten pecsétje található.

  Az ószövetségi próféciák világossá teszik, hogy az emberi történelem utolsó napjaiban azok, akik hűek Istenhez, a hetedik nap megfigyelői ...