2012. augusztus 2., csütörtök


A takarék persely!


Had halljam minden reggel,hogy hűséges vagy,hiszen benned bízom!Ismertesd meg velem,hogy melyik úton járjak,mert hozzád vágyódik lelkem.Ments meg ellenségeimtől,Uram,nálad keresek oltalmat.Zsolt.143,8-9



Egy éjszaka a dél-amerikai Perez család kutyája ugatni kezdett az udvaron.Azonnal talpon voltak valamennyien.Tudták ,hogy a falu közelében gerillák rejtőznek.Közülük néhányan már előző este náluk voltak,és pénzt zsaroltak ki tőlük.A gyerekek félve kapaszkodtak a szülők kezébe.
Dörömbölni kezdtek az ajtón,és félelmetes lármában nyers hangon követelték: "Kinyitni"Az apa kinyitotta az ajtót.Négy fenyegető alak lépett be ,megragadták az apát és a legidősebb fiút,és a falhoz állították őket"Ide a pénzt"-sziszegték a foguk közül.",már elvették minden pénzünket"-felelte Perez úr."Akkor lepuffantunk titeket"- mondta a vezetőjük hidegen.
Akkor az egyik kislány odalépett a férfihez és ezt mondta:Hozom a takarék perselyemet"és elszaladt,és mielőtt a vezető felfoghatta volna ,hogy mi történik újra megjelent néhány apró pénzel,amit a vezető kezébe nyomott.Egy pillanatig csend volt.Azután a vezető lehajolt és megölelte a kicsit.
Hallgatagon távoztak a férfiak a házból.Amikor becsukódott az ajtó,a Perez család letérdelt,és az apa hálát adott az Úrnak jóságos ,csodálatos védelméért.
Igen ,Istennek ma is ezer eszköze van arra,hogy csodáit véghezvigye.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Utolsó napi szombattartók.Avagy akiken Isten pecsétje található.

  Az ószövetségi próféciák világossá teszik, hogy az emberi történelem utolsó napjaiban azok, akik hűek Istenhez, a hetedik nap megfigyelői ...