2012. augusztus 12., vasárnap

Aki abbol a vízből iszik,amelyet én adok neki,soha többé meg nem szomjúhozik.János 4,14




Számtalan ember szomjazik belső nyugalom és igazi boldogság ,valójában az élő isten után.Ez a szomjúság marcangolja szívünket,akár tudomásul vesszük akár nem.
Az egyedüllét csöndes óráiban,vagy éjszaka amikor az álom kerüli a szemet,ó akkor sokszor oly forrón éget ez a szomjúság.az ember megváltásra és szabadításra vágyik a megkötözöttségből,nyugalomra a szív számára ,olyanra amelyet egyedül isten tud adni.
Amikor az élet küzdelmei az embert felőrölték,amikor Sátánnak és hatalmasságainak sötét befolyása megterhelik a szívet,amikor a szenvedélyek és élvezetek az embert már a kétségbe esések szélére sodorták,igen ekkor a szív a maga nyomorúságában kiált valami után ,ami rajta kívül van.
Ez a kiáltás nem talál megnyugtató válaszra a televíziónál,a színházban,a moziban vagy a diszkóban,sem a gazdagságban,megbecsülésben,sportban,munkában vagy tudományban,s különösen nem egy kicsapongó életben.Egyedül Krisztusban,Isten Fiában aki a kereszten kiengesztelést és örök életet szerzett számunkra.Ő az egyetlen és igazi életforrás.
"Egyetlen forrása minden kegynek"egyetlen mentsvára a lelkemnek."
Aki megtalálta Jézus krisztust ,az az életet találta meg,annak szomjúsága örökre kielégítést nyert.
 
János 4 :
7 Egy Szamáriából való asszony jött vizet húzni. Jézus ezt mondta neki: „Adj innom.” 8 (A tanítványai ugyanis elmentek a városba élelmet venni.) 9 A Szamáriai asszony ezért így szólt hozzá: „Hogyhogy te zsidó létedre inni kérsz tőlem, mikor én Szamáriai asszony vagyok?” (Mert a zsidók nem érintkeznek a Szamáriaiakkal.) 10 Jézus ezt válaszolta neki: „Ha ismerted volna az Isten ajándékát, és tudtad volna, hogy ki az, aki azt mondja neked: »Adj innom«, te kérted volna őt, és ő élő vizet adott volna neked.” 11 Az asszony ezt mondta neki: „Uram, még vödröd sincs, hogy vizet húzz, a kút pedig mély. Honnan van hát az az élő vized? 12 Csak nem vagy nagyobb Jákob ősatyánknál, aki a kutat adta nekünk, és aki maga is ebből ivott a fiaival és jószágaival együtt?” 13 Jézus így válaszolt neki: „Mindenki, aki ebből a vízből iszik, ismét megszomjazik. 14 Aki abból a vízből iszik, amelyet én adok majd neki, soha meg nem szomjazik, hanem a víz, amelyet én adok neki, olyan vízforrássá lesz benne, amely azért buzog fel, hogy örök életet adjon.” 15 Az asszony ezt mondta neki: „Uram, add nekem ezt a vizet, hogy ne szomjazzak, és ne kelljen állandóan ide jönnöm vizet húzni.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Utolsó napi szombattartók.Avagy akiken Isten pecsétje található.

  Az ószövetségi próféciák világossá teszik, hogy az emberi történelem utolsó napjaiban azok, akik hűek Istenhez, a hetedik nap megfigyelői ...