2012. szeptember 4., kedd

Íme,az ajtó előtt állok és zörgetek:ha valaki meghallja a hangomat,és kinyitja az ajtót,bemegyek ahhoz ,és vele vacsorázok,ő pedig énvelem.Jelenések 3,20


Egy hívő látogató kopogtat a ház leghátsó lakásának az ajtaján.gyönge hang kérdi :Ki az?""Vigasztaló üzenetet hozok.Ismeri ön az evangéliumot?"Csörren az ajtólánc,kattan a retesz,azután résre nyílik az ajtó,és egy hajlott,reszkető alak válik láthatóvá.
A lakás bútorzata szűkös."általában senkinek sem nyitok ajtót-mondja az öreg hölgy-,és egyáltalán nem is tudom miért engedem Önt most be.Azt hiszem,az evangélium szó ébresztett föl bennem kedves emlékeket.Tudja,láttam én már jobb időket is,de aztán fordult a kocka.Sok barátom volt,de szétszóródtak,akár egy csapat veréb.Most egyedül vagyok.nem maradt már semmim!.
"De igen megmaradt önnek az Úr Jézus Krisztus,Istennek Fia.Ő is kopogtat-az ön szíve ajtaján.Engedje be Őt!nem fogja megbánni.Tudja-e ön ,hogy Ő azért jött a világba,hogy megmentse ,ami elveszett?Isten keresi önt,hogy meg mentse.isten szereti önt".Az idős asszony tekintete felragyogott," Sohasem hittem,hogy Isten még törődik velem,és hogy szeret engem".
A látogató otthagyott az idős hölgynek egy bibliarészt és elment.Most már volt egy isteni barátja,aki soha többé nem fogja elhagyni.Kedves olvasónk,te ismered már az Úr Jézust?Ő kopogtat a szíved ajtaján,be akar lépni,a kulcs nálad van.A te dolgod,hogy ajtót nyiss.

http://www.youtube.com/watch?v=10qx2eiCCdg

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Utolsó napi szombattartók.Avagy akiken Isten pecsétje található.

  Az ószövetségi próféciák világossá teszik, hogy az emberi történelem utolsó napjaiban azok, akik hűek Istenhez, a hetedik nap megfigyelői ...