2012. szeptember 13., csütörtök

Ha majd azt mondják nektek,hogy forduljatok halottidézőkhöz és jövendőmondókhoz,....ezt feleljétek:nem Istenéhez kell fordulnia a népnek?A holtakhoz kell fordulni az élő helyett?Ézsaiás 8,19


Isten ószövetségi népe,Izrael népe oda jutott,hogy fel szólították: forduljon halottidézőhözés jövendőmondókhoz.Pedig akkor az emberek még ismerték Istenüket,ellentétben a mi kortársainkkal.Figyelemre méltó az,hogy a nagy bőség idején-vagy nagy szükség idején a jövendő mondás és egyéb okkult praktikák a virág korukat élik.A médiumokban-a televízióban,a képes magazinokban,az újságokban-naponta látjuk ezt.Teremtett égitesteknek olyan hatalmat tulajdonítanak,ami egyedül a Teremtőé.Ez végzetes tévedés,és nem marad következmények nélkül az emberek és a nép életében sem.
Ugyanilyen értelmetlen és veszedelmes az élőkről a holtakat megkérdezni.Mintha ők odaátról még szólhatnának.A Biblia sokkal inkább azt mondja,hogy alszanak,azaz  Isten őrizetében vannak.Így elvétetett tőlük az a lehetőség,hogy az élőkre bármilyen hatásuk legyen.Ha valaki mégis azt állítja,hogy a halottak nevében beszél,az egyszerűen csaló vagy Sátán embere.
Megkérdezhetjük-e Istent még ma is, A Biblia egyértelműen igent mond erre.Ez tág lehetőségeket nyit meg előttünk.Emberi létünk legfontosabb kérdéseire Istennél és az Ő Igéjénél találjuk a választ.Ki vagyok én? Milyen az én jövőm,és milyen a világ jövője?
Ezekre a bizonyára legfontosabb kérdésekre feleletet találsz,ha a Bibliát olvasod.Kezdj még ma hozzá!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Utolsó napi szombattartók.Avagy akiken Isten pecsétje található.

  Az ószövetségi próféciák világossá teszik, hogy az emberi történelem utolsó napjaiban azok, akik hűek Istenhez, a hetedik nap megfigyelői ...