2015. június 18., csütörtök

Az Ő karjában

Mint pásztor, nyáját úgy legelteti, karjára gyűjti a bárányokat és ölében hordozza, a szoptatósokat szelíden vezeti.(Ézsaiás 40,11)




Egy kisfiú látogatóba megy édesapjával egy ismerős családhoz .Az út végén ,nem sokkal a cél előtt ,egy keskeny hídhoz érnek,amely egy rohanó patak fölött vezet át.A kisfiú nagyon megijed.Először nem mer rálépni a hídra,csak hosszas rábeszélés után indul el.reszketve a félelemtől és az izgalomtól .Átjut.De már előre fél a vissza úttól.
Szegény fiú számára teljesen tönkre megy a szép délután.Újra és újra megkérdezi,"jaj apa ,hogyan jutunk át ismét a hídon? Idejövet világos volt ,de este már sötét lesz! Apa úgy félek!
Közben délután során átélt sok élmény kimerítette ,elalszik a pamlag sarkában.Az apa óvatosan a karjába veszi ,átviszi a félelmetes hídon is,és ágyba fekteti anélkül,hogy a gyermek mindebből valamit is észrevett volna.Reggel azonban tudni akarta a fiú "Apa .hogyan jutottam át a sötét éjszakában a hídon? "A karjaimban!
Nem félünk -e mi is sokszor attól,ami reánk vár,és ami olyannak tűnik ,mint as keskeny  ingatag híd? Talán éppen az utolsótól,amely a halál rohanó folyama fölött vezet át? Kérdésünkre "Hogyan jutottam át?" -a mi mennyei Atyánk is azt mondja majd egyszer "A karjaimban !"Ez mindenesetre azon múlik :Atyádként ismered-e Istent? Az Úr Jézus azt mondja "Senki sem mehet az Atyához ,csak is Én általam."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Utolsó napi szombattartók.Avagy akiken Isten pecsétje található.

  Az ószövetségi próféciák világossá teszik, hogy az emberi történelem utolsó napjaiban azok, akik hűek Istenhez, a hetedik nap megfigyelői ...