2015. január 4., vasárnap

2015 JANUÁR 5


Egy nyájnak nagyon rossz pásztor nélkül.Hogyan találja meg a jó legelőkhöz vezető utat?A pásztor nélküli juhnyáj védtelen a vadállatokkal szemben is.
Így látja Jézus Krisztus tévelyegni az embereket ma is,tájékozódás és védelem nélkül.Mintegy ezt mondja: az a bajotok,hogy nem találjátok az Istenhez vezető utat.Sokan uralkodnak rajtatok,de senki sem legeltet titeket.Nem találtok táplálékot a belső ember számára,amelyre szükségetek volna ahhoz,hogy örömmel élhessétek az életeteket.A gonosz hatások,amelyeknek ki vagytok téve,sebeket ütöttek rajtatok.

Mit tegyünk?Menjünk Jézus Krisztushoz,az Úrhoz!!Hogyan tegyük ezt? Mondjuk el neki nyomorúságunkat őszinte imádságban.Beszéljünk egészen nyíltan az Úr Jézussal.Ne szépítsük ne titkoljunk el semmit!Ő meghallgatja az ilyen imát,megmutatja nekünk,hogy Ő mint jó pásztor hogyan adta az életét a kereszten a juhokért.Ott Ő meghalt,minden juháért,amely Őhozzá  és az Ő nyájához jön.Ezt el szabad hinnünk,egészen személyesen,önmagunkra vonatkozóan,és hogyan tovább?
Ő átveszi a vezetést azoknak az életében,akik hozzá mennek.Mint a pásztor megy előttük és mi,mint a juhok követjük Őt.Ő legeltetni fog minket friss vizekhez és jó legelőkhöz vezet minket,és megóv minden veszélytől csapdától.Milyen jó annak a juhnak,amelynek Ő a pásztora!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Utolsó napi szombattartók.Avagy akiken Isten pecsétje található.

  Az ószövetségi próféciák világossá teszik, hogy az emberi történelem utolsó napjaiban azok, akik hűek Istenhez, a hetedik nap megfigyelői ...