2015. november 15., vasárnap

Van-e élet a földön kívül?

1Mózes 2,15

 Amikor 1990-ben Párizsban díjat tűztek ki a földön kívüli civilizációkkal való kapcsolatfölvételre, a francia választmány a Mars bolygót kifejezetten kizárta a pályázatból.Mert akkoriban a "vörös bolygót"lakottnak hitték,és így a feladat túl egyszerű lett volna.
Közben különböző űrszondák kimutatták a szomszédos bolygót, és megállapították ,hogy a hatalmas csatornák a Marson nem értelmes lények öntözőművei,hanem több km mélységű hatalmas kanyonok (meredek falú völgy) .A Mars légköre is alkalmatlan élőlények számára .A bolygón lévő életre vonatkozó álmok tehát szertefoszlottak.
A teremtésről szóló beszámoló az embert egészen egyedi egyszeri jelenségként írja le .Az ember egészen bizonyosan a Föld számára rendeltetett,amint mai igénkből következik.Ezen az  űrrepülések semmit sem változtatnak.Ellenkezőleg ,bonyolult technikai föltételeikkel éppen az ember földhöz kötöttségét bizonyítják.
Miért említem ezt? A Szentírás kijelentései itt is és más helyeken is megbízhatónak bizonyultak szemben az emberi spekulációkkal. Te is nyugodt szívvel rábízhatod magad a Biblia igaz voltára.
Talán magányosnak érzed magad,amikor a hatalmas világegyetem távlataira gondolsz .Isten azonban mindenütt jelen van .Ez vigasz minden hívő ember számára, Isten szemei bejárják az egész földet.A másik ígéret az ,hogy ha Jézus Krisztus visszajön értünk hívőkért a második adventkor ,és elvisz magával a meg ígért Városba ,akkor ott mindenre választ kapunk ,és találkozhatunk az el nem bukott lényekkel akik Istent szolgálják.Akkor együtt lesz az egész mennyei család .

1 megjegyzés:

  1. Igazi reménységünk az,hogy eggyütt lehetünk majd Jézussal,az angyalokkal az elnembukott világok lakóival és azokkal akikett nagyon szerettünk,az örökkévalóságban!!!!!!!!!

    VálaszTörlés

Utolsó napi szombattartók.Avagy akiken Isten pecsétje található.

  Az ószövetségi próféciák világossá teszik, hogy az emberi történelem utolsó napjaiban azok, akik hűek Istenhez, a hetedik nap megfigyelői ...